2013. március 6., szerda

Pszi-képességeink




A kutatók szerint az ESP-képességnek különböző fokozatai vannak. E hajlam zenei tehetséghez is hasonlítható. Néhány ember tényleg ért ahhoz, hogy zenét játsszon és komponáljon, a gyakorlás pedig egyszer igazi virtuózzá teszi őket. Másoknak muszáj megtanulniuk és begyakorolniuk a zenélést, változó sikerrel. De azt elmondhatjuk, hogy egy bizonyos szinten mindenki képes megtanulni játszani valamilyen hangszeren. Ugyanez érvényes a pszi-képességekre is.
Az első dolog, amit el kell fogadnunk, hogy az ESP létezik, és ez egy bennünk lévő, fejleszthető képesség. Talán különösen hangzik ez az állítás. De hogy ki tudjuk fejleszteni, naponta többször ismételgessük magunkban, hogy rendelkezünk ilyen képességekkel! Ennek a módszernek tudományos alapja van. Tudjuk, hogy amikor az ember ismétléssel tanul valamit – legyen szó akár fafaragásról, akár valaminek a memorizálásáról −, agyában változás áll be, mintegy „átkábelezi” magát, alkalmazkodva az adott feladathoz. A pszi-képességekkel kapcsolatos átkábelezés első lépése a hittel kezdődik.
„A tudatalatti számára idő kell, hogy megtanuljon kommunikálni a tudattal: a legjobb módszer, ha sokat gondolunk erre” – mondja Russel Steward a Psychic Journal-ban. Ezek a gondolatok pozitív hatással vannak paranormális képességünk fejlesztésére. Az is segít, ha megismerjük ezeket a dolgokat. Olvassunk sokat a témáról! A begyakorlást és a módszereket kezeljük úgy, mint egy új hobbit! Merüljünk el benne, vásároljunk könyveket, magazinokat és nézzünk utána az információknak az Interneten!

Forrás: Hihetetlen Magazin


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése