2013. október 16., szerda

Fokhagymás-citromos elixír méregtelenítéshez, fogyáshoz 1 l kiszerelés



Ezt a kombinált elixírt a német természetgyógyászat már nagyon régóta használják, de nem kell annyira messzire menni mert nagyanyáink is ismerték. A fokhagymát az érelmeszesedés kezelésére használják, de számtalan élettani hatása ismert.

Az elixír receptje saját kísérlet eredménye, az első rottyanásig főzöm így teljesen csíra mentes, ózonnal fertőtlenített befőttes üvegben küldöm, mert műanyagban tárolni még rövid ideig sem szabad. Ha megkaptad minél hamarabb tedd hűtőbe és végig tartsd ott.



Tudományos kutatások valóban alátámasztották, hogy a fokhagyma képes csökkenteni a koleszterin szintet a vérben. Ugyanakkor ősidők óta használják a fokhagymát fertőzésekben, megfázásos, hűléses kórképekben. A fokhagymával kombinált citrom erősíti az immunrendszert és lúgosítja a szervezetet, C-vitamin tartalmának köszönhetően megköti a szabadgyököket. A citromrostok pedig növelik a máj enzimkészletét. Ragyogó eredményeket lehet vele elérni fogyókúra alatt, emésztési zavarok esetében, alvási nehézségeknél, indokolatlan fáradékonyság, ingerlékenység esetén és a vérnyomás beállításánál. Elviekben bármely gyógyszerrel vagy gyógyhatású készítménnyel együtt fogyasztható (fél órás idő különbséggel), de mindenképpen kérdezd meg kezelőorvosodat is.

Mikor használd:

·         méregtelenítésre
·         vérnyomáscsökkentésre
·         emésztési zavarokra
·         fogyókúrához
·         narancsbőr ellen
·         fáradékonyság ellen
·         ingerlékenység ellen
·         a jó alvásért


Hogyan használd:
Három havonta igyál meg 1 litert, napi 2x1 kupicával reggel és este, itt a pálinkás kupicára gondoltam. :)
Reggel éhgyomorra kell fogyasztani, este pedig közvetlenül lefekvés előtt, ez legyen az utolsó ami a gyomrodba kerül. A reggeli fogyasztás után minimum 30 percig semmi mást ne vegyél magadhoz. Hatását így tudja maradéktalanul kifejteni.

Ellenjavallata nincsen, normál menetben munkanapon is fogyasztható, a citrom elveszi a fokhagyma jellegzetes illatát és az az előnye is megvan hogy pórusaidból sem áradozik ki ez az illat.

Itt rendelheted meg a méregetlenítő csomagot: http://kerekpardiszkont.unas.hu/spd/423140/Fokhagymascitromos-elixir-meregteleniteshez-fogyas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése