2013. október 4., péntek

Tested rezgésszintjének emelése



Egy fitnesz gép mellyel tested rezgésszintjét növelheted, de a fogyás csak akkor lesz igazán sikeres ha segítségül a tudatod használod.


Minden egyes pillanatban – akár tudatában vagyunk ennek, akár nem – kapcsolatban állunk az univerzummal. Folyamatosan kölcsön hatásban állunk a mindannyiunkat körülvevő energiamezőkkel különböző fokig és eltérő eredménnyel, de hogy hatással van ránk és mi hatással vagyunk rá, az tagadhatatlan. A Föld energiamezőjének értéktartománya 7,8 Hz-es rezgésű, amit Schumann Rezonanciának is hívnak. Ez a természetes ritmus számos helyen felfedezhető az emberi organizmusban, az emberi testüreg 7,8 Hz-en rezeg. Minden életforma számára ez a lehető legfontosabb energiamező.

Amikor emeljük testünk sejtjeinek rezgésszintjét szervezetünk hirtelen nagy energiatöbblettel fog rendelkezni, ha ezt az energiát tudati úton a homeosztázis szolgálatába állítjuk, segítséget kaphatunk a kívánt testsúlyeléréséhez.

Használjuk a vizualizációt! 

Tudatos lényekként átalakíthatjuk és szabályozhatjuk az energiamezőnket az érzelmeink módosítása által, és azzal, hogy eldöntjük,miként érezzük magunkat.

Ha kérdéseid vannak tedd fel nyugodtan:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése