2013. október 4., péntek

Amikor már nem a ruha tesz téged, hanem az a tudat, hogy hány embernek segítettél felöltözni...Létednek önmagában nincs semmi értelme. Hogyan is írt erről József Attila?
"Hiába fürösztöd tenmagad, csak másban moshatod meg arcodat." (Töredékek)Gondoltál már arra mi lesz ha majd egyszer ott állsz…
Akkor már nem a ruha tesz téged, hanem az a tudat, hogy mennyinek segítettél felöltözni...
Nem az lesz a fontos hogy milyen autód van, hanem az, hogy hány embert vettél fel az autódba....
Nem az számít majd, hogy mekkora házad volt, hanem az, hány embernek adtál otthont....
Nem az lesz a fontos, hány barátod volt, hanem az, hogy te hány embernek voltál igaz barátja...
A kérdés az lesz, tettél-e elegendő jót....
Adj lehetőséget a lelkednek embernek lenni, nem a rád mindenhonnan sugárzott fogyasztói emberképnek, mert az csak egy kép, és nemjelent mást mint amit elvárnak tőled, hanem valódi embernek, érző lénynek, aki meghallja a segélykérést akárhonnan jön.
Mert egyszer mindannyian ott leszünk, függetlenül attól mit vagy miben hiszünk, az utolsó lehelet pillanatát egyikünk sem kerülheti el. Az ősi kultúrák egyetértenek a lélek hallhatatlanságának tézisében, én nem állíthatom hogy ez a jelenség bizonyosan létezik, de van rá sansz és sokkal valószínűbb mint az ellenkező oldal állítása.
Mert beteg a világ és csak mi gyógyíthatjuk meg!
Na de hogyan fogjunk hozzá? Hiszen anyag nincs csak rezgés,minden mozog, minden energia. A gondolatainkkal teremtünk, a gondolat energia,ha összesítjük gondolatainkat energia többlethez kell jussunk. Számomra ezt jelenti az imamező.
Az imához nem kell vallás, talán még hit sem - különösen mert ma már a hit valami egészen mást jelent mint kellene! Csak két dolog kell: Te és a vágyaid, mond ki az univerzumnak, kérd a meghallgattatást! Amíg nem kéred miért is kapnád meg?! A dolog roppant egyszerű, legtöbben azért nem vágnak bele mert lejáratták előttünk a spiritualitást és legfőképpen az ezotériát, továbbá nem tudják az utat, azt hogyan induljanak el...
Az ima formája lehet elmélyülés, meditáció, relaxáció, gyakorlatilag bármi amivel lelked ünneplőbe öltözteted és felküldöd a teremtőhöz.
Imádkozzunk közösen! Ha elindulsz az úton nem csak a világot mentheted meg, hanem magad is!
Ne feledd: kérned kell hogy meghallgattass!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése