2013. március 6., szerda

Fogyj velem



Fogyás természetesen tabletták és önsanyargatás nélkül



Amit kínálok nem csak fogyókúra sokkal inkább életvezetési tanácsadás. Először is egy sporteszköz ami a sejtek rezgésszintjét emeli, tulajdonképpen egy teljes testre használható edzőgép, ezzel egy hónap alatt csodákat lehet elérni de csak ha komolyan veszed. Extra súlyok helyett a gyorsulás fokozásával hatékonyabban edzhetünk. Rezgés frekvenciatartomány: 20-50 HZ. Max terhelhetőség: 110 kg.

Magamat nehézségek nélkül le tudom fogyasztani lemondás, küzdelem és szenvedés nélkül, módszerem nálad is működni fog. Könnyedén lement 15 kiló, két és fél hónap alatt!

Függőleges, vibrációs mozgást végző edzőgép, az edzésterhelés beállítható a frekvencia és az idő által, ezáltal a gép rezgést közvetít az egész testre kiterjedően (Whole Body Vibration / Teljes Testrezgés). Ez egy különleges gép, 4 előreprogramozott edzéstervvel rendelkezik 30 és 120 perces időtartammal, 20 választható programmal, a masszázstól a kemény edzésig, Amerikából hozattam, azért ruháztam be rá, mert elegem lett a tablettákból, pasztillákból, és egyéb vegyi anyagokból, mert ha el is lehet érni vele némi hatást a kilók villámgyorsan visszakúsztak (úgy hogy még csak észre sem vettem) ha abbahagytam a szedésüket, emellett néhány vegyi anyag határozottan káros a szervezetre nézve. Korábban kipróbáltam nagyon sok mindent; hypoxitrénert, vákuumos megoldásokat és mindenféle buboréktrénert, masszázsterápiát, tekercselést és nem állítom hogy nem volt eredménye, de végül mind csak időlegesnek bizonyult.

A jövő edzése: ProForm Wellness tréner és mozgásterápiás alakformáló készülék, számtalan formában használható, attól függően mely testrészről szeretnénk fogyni, de akár tornázni is lehet rajta működés közben. A NordicTrack márkanév az otthoni fitnesz vonal prémium márkája.
A hatásmechanizmus alapja itt is a szokásos vibrációs tréning, amely kibillent a természetes egyensúlyhelyzetből így fokozott mozgásra kényszeríti az izmokat, sorozatos egyensúlyvesztés következik be. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül jön létre, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.
Ennél a gépnél a test a fellépő gyorsulásra is reagál, sokkal hatékonyabban, mintha extra tömegeket mozgatnánk, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat, mint egy általános edzéssel. A hagyományos edzéssel ellentétben nem a tömeget (edzősúlyt) növeljük, hanem a gyorsulást (frekvencia  változtatásával).

Nem számít a fizikai kondíció, a megfelelő frekvenciára beállítva a gép képes a test csaknem minden izmából, egyidejű önkéntelen lazító reflexet kiváltani.
Ezt hasonlítva egy átlagos sportoló konvencionális tréningjéhez, ahol a test izmainak maximum 45%-a képes egyidejűleg mozogni, a Vibrációs tréninggel az aktív és a perifériás izmok 100%-a dolgozik, ezért a különbség igen meggyőző. 

Élettanilag több szempontból hasznos a szerkezet:
Javítja a szervezet regenerálódó képességét, a hormontermelését, a vérkeringést, az izmok és a bőr oxigén-ellátását és a csontok megerősödését, a krónikus gyulladásokat, a vizesedést.   
Ezen előnyökhöz társul a jobb erőnlét, nagyobb gyorsaság, lazaság, a koordinációs képesség fejlődése és a test-zsírszázalék csökkenése.

Gyógyászat, rehabilitáció és szépség 

  • Állóképesség fejlesztése
  • Gyorsítja a méregtelenítés folyamatát 
  • Jobb alvást biztosít
  • Izmok erősítése, és javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát
  • Felgyorsított izomtömeg-növelés
  • Baleset, izomsérülés utáni regeneráció gyorsítása 
  • Növeli az ún. propriocepciót (azonnali izomreakció)
  • Célzottan mozgat nagyobb izomcsoportokat (comb, vádli, hasizmok, stb.)
  • Dinamikus erő fejlesztése
  • Mozgáskoordináció és az egyensúlyérzék fejlesztése
  • Vérkeringés javítása
  • Fokozza a zsírégetést
  • Zsírlerakódás csökkentése
  •  Testzsír-százalék csökkentése (hatékonyabb zsírégetés) 
  • Bőr ápolása 
  • Narancsbőr megszüntetése!
  • Erőfejlesztés, vitalizálás 
  • Növeli a tesztoszteron és a növekedési hormon szintet
  •  Csökkenti a kortizol szintet

Amit kapsz mellé: személyre szabott táplálkozási tanácsadás, mert meg kell értened hogy amit a szánkba veszünk az részünkké válik. A lényege hogy eddigi életmódodat nem kell drasztikusan megváltoztatni, mindent ehetsz amit szeretsz, csak az alapanyagokat kell megválogatnod.

Ha betartod a tanácsaimat garanciát vállalok, nem ígérek tízen-kilókat néhány hét alatt, mert mindenki más így meg kell találjuk azt a módot ami majd tartósan beválik, ehhez minimum egy hónap rendszeres találkozás szükséges, optimálisan hetente három alaklom. Amit sok helyen hirdetnek a 10 perc egy flabélos gépen inkább csak a szalonoknak éri meg, nálam nincs szalon, és nem 10 perc az edzésidő, az én gépemen a minimális program 15 perc, de még ez is kevés, saját tapasztalatom alapján 30 perc szükséges, tehát 2 fajta edzés típust fogunk használni, 15 perc szünettel ami alatt más gépeken a konkrétan problémás helyekre találunk majd megoldást. 










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése