2013. március 6., szerda

Fogyás természetesen az univerzum és a saját belső energiáid által
Az univerzum és a saját belső energiád felhasználásával. Fogyókúrának meglehetősen komplex, sokkal inkább életvezetési tanácsadás.Ráébredtem: ha magamat nehézségek nélkül le tudom fogyasztani lemondás, küzdelem és szenvedés nélkül, akkor ez talán másnál is működik.

Tudom, nagyon sok ember harcol a túlsúllyal, az én módszerem a tudatosságra épül és rendkívül hatékony. Természetesen ehhez is kell némi önuralom de ennél sokkal fontosabb a rendszeres meditáció és annak megértése hogy amit megeszünk mi magunk leszünk, minden testünk részévé válik, így a mérgeken alapuló fogyókúrákat – pasztillákat, tablettákat és kapszulákat – mereven elutasítom, ha ezen az úton jársz akkor nem engem keresel. Viszont ha képes vagy elfogadni hogy gondolatainkkal teremteni vagyunk képesek, akkor jó helyen jársz, segíteni fogok tudni Neked.

Ezt a módszert máshol nem találod meg, mert én magam találtam ki, fejlesztgettem éveken keresztül. Nem ígérem hetek alatt a tízen akármennyi kiló leadását, mert erre bizony időt kell szánnod, hiszen az egész táplálkozással kapcsolatos eddigi tudásod meg kell változtatnod. De a fogyás tartós lesz és közben még jól is fogod érezni magad. Az elv arra épül hogy minden amit a szánkba veszünk mi magunk leszünk, meditáció és sport nélkül nem megy, egyfajta spirituális változás szükséges hozzá, és az alapanyagok ismerete is nélkülözhetetlen. Viszont tényleg nincs benne pirula, tabletta vagy kapszula (semmilyen vegyi anyag), csak az emberi tudat és ha vállalod hozzá akkor egy sporteszköz ami a sejtek rezgésszintjét emeli. Nem a lemondásra vagy az önkorlátozásra épül, inkább annak felismerésére hogy a tudatosan bevitt táplálék oda fog kerülni ahová szánjuk (tehát nem zsírrá képezzük hanem energiává). Teljesen normál életvitel mellett lehet működtetni, nem kell órákat mozogni naponta, de kell napi 30 perc, akár kettéosztva reggel negyedóra és este ugyanennyi. Nem kell intenzív mozgás, akár a jól kilépő séta is megteszi például komoly túlsúly esetében, mert nyilván nem szabad futásra ösztönözni azt aki több mint 100 kilót cipel az ízületein. De akkor is tudok segíteni ha csak egy keveset akarsz leadni és más minőségben élni tovább az életed.

Meg kell értened hogy az ócska élelmiszereket le kell cserélni organikus táplálékra, a legjobb a saját kiskert, de a piac is megteszi, továbbá azt is meg kell értened hogy már elkészítés során kapcsolatba kell lépned a táplálékkal amit magadévá teszel amikor asztalhoz ülsz. Nincs se chips se más zsíros műkaja, de készíthetsz Te magadnak néhány csepp mogyoró, dió, mandula, kukorica vagy olívaolajjal burgonyából olyat ami sokkal finomabb mint a tömeggyártásban igénytelen alapanyagokból készült társa. Ha nem szereted az olajokat, akkor saját magad által lesütött mangalica zsír is megteszi, ha füstölt húsból sütöd ki igazán pikáns ízeket kaphatsz. Gyakorlatilag mindent fogyaszthatsz amit szeretsz, csak az alapanyagokat kell sokkal jobban megválogatnod mint eddig. Ilyenkor sokan azzal próbálnak letorkollni, hogy túl drága egy organikus alapanyagokból összeállított étrend, erre csak azt tudom mondani, hogy a pasztillák még sokkal drágábbak, nem is szólva a helytelen táplálkozásból eredő egészségügyi problémákkal együtt járó költségekkel. Hogy konkrét példával is éljek: magas vérnyomásra például a családban nálunk mindenkinél működik a citrom-fokhagyma keverék, minden este egy kis stampedli és stabilizálódik a vérnyomás, nem kell gyógyszer hozzá. Ha érdekel elküldöm a receptet.     

Esetemben könnyedén lement 15 kiló, két és fél hónap alatt, közben a szaunázás és gőzfürdő miatt a bőröm sem „lógott meg”, pedig nem használtam különleges krémeket csak az általam kevert gyógyszertári alapanyagokból és olívaolajból álló készítményeket. Minden ami alkalmas arra hogy megedd azt a bőrödre is kenheted.

Fontos hogy semmi sem kötelező, még a kalóriák számolása sem, meg kell értened hogy a szenvedés sehová sem vezet, legfeljebb arra hogy a kínkeservesen leadott kilók hamar visszaszöknek, úgy hogy még észre sem veszed. Viszont ha megtanulod szeretni magaddal együtt a plusz kilókat is, akkor könnyedén mondasz majd búcsút nekik. :)

Ne azért akarj fogyni hogy soványabb legyél, hanem azért hogy Téged ne zavarjon semmi az önmagadról vallott pozitív kép kialakításában. Szükséges hozzá némi anatómiai ismeret, mert képekben gondolkodunk, ki kell vetítened magad elé ahogyan a véred szállítja a bevitt táplálékot a különböző szerveidhez, hidd el ez az egész csak leírva bonyolult, amikor használod rá fogsz ébredni milyen könnyű működtetni, hiszen ez a tudás benned is megvan, csak korunkra már teljesen elfelejtettük milyen az ha nem gyorséttermekben szükségből kapunk be két perc alatt valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése