2013. szeptember 27., péntek

Elixír az életedhez


Egy különleges gép és egy hatásos módszer.
Minden lépés egy döntés, amit én tudok nyújtani az a saját lépéseim története.

Mottó:
Egy tanácsadó kevesebbe kerül mint a pirulák és biztosan nem veszélyes.

Segítek boldognak lenni, ha lemondtál a mesterséges készítményekről, és szeretnél elindulni egy mindenki számára hozzáférhető, az univerzum erejét felhasználó úton.

Néha amikor megakadunk és eltűnik az erőnk, vagy éppen megfordítva, azt érezzük hatalmasra nő bennünk negatív energia, csak kesergünk vagy tombolunk és nem is gondolunk arra, hogy mindezek felhasználhatóak lennének egy változás elindításához. Minden impulzus felhasználható, csak tudni kell megváltoztatni az irányát! Mert ugye jó lenne nem szomorú és romboló gondolatokkal foglalkozni amikor saját testünkre gondolunk?        
Módszerem saját élményen alapuló komplex terápia, amely személyre szabott életvezetési tanácsadás formájában működik.Lélekgyógyítás mozgással.

Elsőként meg kell értened hogy csak akkor tudod az univerzum energiát felhasználni ha megismerted a működését. Ha pedig a tudomány szerint anyag nincs csak rezgés és energia, akkor mindennek ami minket körülvesz bennünket a legfontosabb tényezői ezek a paraméterek kell legyenek! Tovább is megyek: minden biológia szervezet így az ember, tehát a Téged alkotó legfontosabb tényezők is a rezgés és az energia. 
Fontos információ, hiszen módszerem lényege ezen alapul.
A szerkezet amit használunk a változtatható frekvencia elvén működik. Ennek megfelelően hatása teljesen egyéni, de a könnyen kezelhető általános erőnlét növelés és immunrendszer erősítés mellett, jelentős méregtelenítő hatására már komolyan oda kell figyelni. A komplex módszer ennek felismerésén alapult, arra hogy a kiegészítő technikák nélkül nem érhetünk el tartós változást. Tudati úton kell kísérnünk a testünkben zajló folyamatokat, csak ilyen módon kerülhettük közel önmagunk belső irányító központjához, így válhat lehetségessé, hogy felhasználjuk az univerzum energiáit saját magunk által.
Sokan működtetnek hasonló elven alapuló gépeket, ezeknek működési ismerete még akkor is fontos lenne ha egyszerűbb csak a vibrációs technikán alapuló szerkezetek, sőt még akkor is ha ezt fix frekvenciával teszik. Egyrészt mert a technika értéktelenné válik azok kezében akik nem megfelelően használják. Másrészt felelősséget teljesen kikapcsolja, akár komoly állapot változást idézhetnek elő anélkül hogy figyelemmel kísérnénk a klienset. A problémát azzal, hogy csak 10-15 percet engedik használni a berendezést még nem oldják meg, mert ez pedig hatékonysági kérdéseket vet fel. Az általam használt gép egyedülálló az országban, professzionális típus amit a sérült sportolók rehabilitációjára fejlesztettek ki, rendkívül nagy teljesítményét az izmok újra munkába állításához kalibrálták. Nagy teljesítménye miatt nem javasolt alkalmankénti használata, csak tanácsadással egybekötött három hónapos tréning formájában működöm.        
 
Ha úgy döntesz velem akarsz dolgozni a következő lépésekre számíthatsz:
Az első alkalom ingyenes, csak ismerkedünk, kipróbálod a gépet, és dönthetsz milyen formában működünk együtt.
A folyamat elméleti és gyakorlati összetevőkből áll:
Elméleti ismertető. Az írásos anyagot minden óra után átadom.
Erőnlét felmérés.
Tervek kijelölése és részcélok meghatározása.
Edzésterv kialakítása. Napi félóra mozgás szükséges, ezt egészíti ki a heti kétszeri találkozó nálam. A találkozók két részre oszlanak, az elméleti oktatás és a fitnesz gép használata legalább egy órát igénybe vesz.  
A táplálkozási szokások áttekintése. Élelmiszerek elemzése – a Mit ettem? című napló rögzítése alapján. Szükségem van az összetevők címkéjére is a lista elkészítéséhez melyben a bevitt anyagokat fogom feljegyezni, hogy láthasd mit eszel. Áttekintjük mi az amit tenni lehet, hogy minél könnyebben fordulj a természetes anyagok irányába.
Foglalkozunk mind a fizikai mind az emocionális világoddal, mert harmóniát csak akkor teremthetünk, ha életed minden területét aprólékosan végignézzük, és ahogy a mérgek távoznak belőlünk úgy távozik a vele együtt a rossz életérzés is.

Mindenki számára van megfelelő mozgásforma, ezt bizonyítani tudom! Tégy próbára!

Bemutatkozás:
Pintér Zsófia életvezetési tanácsadó oldala.
Felnőttképzési szakember vagyok, tanultam pszichológiát, vallástörténetet, jelenleg éppen gyógynövényismeretet szerzek.
Tevékenységem szerteágazó: gyógyítom a lelket mozgással, beszélgetek lefogyni vágyó, kihívásokkal küzdő emberekkel, kevergetek olajokat - miket használhatsz ha narancsbőrrel vagy akár ha meghűléssel küzdesz vagy akkor is amikor benned a tűz éppen kihunyt. Kizárólag természetes anyagokat, leginkább gyógynövényeket és olajokat használok.
Ebben az évben már nem tudok új tréningekbe belekezdeni, de skype-on továbbra is állok rendelkezésetekre.

Életfilozófiám: ha elfogadtad múltad, értékeled gyökereid, és igyekszel tágítani tudatod boldog emberré válhatsz. Keresem az elixírt az élethez, olyan utakat igyekszem találni, amikkel kiegyensúlyozottságra lelhetünk, melyek holisztikus egységünket táplálják és nem utolsó sorban: amelyek kerülik a mérgeket.

Mikor jutott eszembe hogy segíthetnék másokon? Amikor derűsen ráébredtem, hogy súlyomat tartani teljesen természetessé vált számomra. Ami nálam működik másnak is lehetőség, hiszen ami természetes tanulható meg mindenki számára legkönnyebben. Több apró felismerés segített nekem, ezeket megosztva bárkinek segíteni tudok, mert nem tudom egy pontban megragadni, de át tudom adni a folyamatot.

Miért éri meg hozzám eljönni?
Egy tanácsadó kevesebbe kerül, mint jó néhány csodapirula, ami még veszélyes is lehet.
Egy tanácsadó személyes kapcsolat, végleges megoldást igyekszik kínálni.
Egy tanácsadó megmutathatja, mit tartalmaz mindaz amit megeszel, felhívhatja a figyelmed egy sor fontos dologra.

Nem tudok egy okot mondani amiért módszerem működik, de ha megérted miért kell néhány dolgot megváltoztatnod, nem lesz többé teher.
Nem tudom néhány mondatba leszűkíteni módszerem lényegét, néhány hétbe bele fog telni amíg minden reggel teát iszol először, de ennyi idő alatt látványos eredményt lehet elérni.

A következőt kell elfogadnod:
• Hetente egy alkalommal rész veszel a foglalkozáson, ami 70 percig tart
• Napi fél óra intenzív gyaloglás nélkül nem megy, természetesen lehet kocogás, torna, bármi, a mozgás minden formája elfogadható, időtartamot egyeztetni kell.
• A napi bevitt táplálékról beszámolót kell írni, egy füzetbe vezetni, minden nap minden alakalom, más adat nem kel, de ez fontos.

Nem foglak kínozni és garantálom hogy egy hónap múlva sokkal jobban fogod érezni magad!

Keress meg nyugodtan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése